|
|
|
|
EKİPMAN HİJYENİ KONTROLÜ
|
|
|
|
EKİPMAN HİJYENİNDE DOĞRU YÖNTEMLERLE PRATİK ÇÖZÜMLER
Gıda ile temasta bulunan ekipmanlar mikrobiyal kontaminasyon yapması nedeniyle büyük önem taşımaktadır. Gıda firmaları için kritik kontrol noktası olarak değerlendirilmesi gereken bu hijyen parametresinin düzenli olarak ölçülmesi gerekmektedir.
TMG Gıda Güvenliği ; yetkin personel tarafından, güvenirliliği kanıtlanmış malzemeler ile uluslar arası teknik ve yöntemler eşliğinde ekipman hijyen muayene hizmetini sizlere sunmaktadır.
.ATP ölçümleri ile anlık sonuçlar
.Ekipman yüzeyine göre seçilen swablar ile mikrobiyolojik tarama
.Özel besiyerli swablar ile ekonomik ve hızlı mikrobiyolojik tarama
|
|
|
|
|
|
|
|